Det er officielt - THE UPCYCL åbner showroom i København

Endelig er det officielt: THE UPCYCL er åbnet i København, og vi har taget alle vores New Waste materialer med.

Det hele startede onsdag den 27. april, hvor vi inviterede vores gæster til at skåle med os i champagne og fejre indvielsen af vores nye showroom i EDDA Studio i Nordhavn. Vi har taget lidt af "Smilets By" med os i form af jyske dialekter og materialer, der også kan beskrives som værende i en "jysk" prisklasse, hvilket er ganske passende, når man tænker på, at den nye adresse er Århusgade 131. Intet kunne være mere perfekt!

Ligesom vores New Waste showroom i Aarhus skal vores showroom i København inspirere og gøre materialeprocessen mere håndgribelig i den danske design- og arkitekturbranche. På THE UPCYCL er vores mission at få materialer til at cirkulere mellem produktion og udvikling, så forsyningskæden i højere grad består af upcyclede genstande. Allerede ved vores reception virkede de kreative beslutningstagere klar til at inddrage New Waste materialer i deres projekter, så for os er der ingen tvivl: Branchen er klar til den cirkulære økonomi, og København er klar til THE UPCYCL! Men det var vi ikke i tvivl om. Nu er vores næste skridt nok resten af verden? Vi er i hvert fald klar til at være fortalere for materialecirkulation. For vi kan kun være cirkulære sammen!

Vi bemander showroomet hver tirsdag og onsdag (indtil videre), og du kan booke et møde og en materialepræsentation online.

Du er også velkommen til at udforske vores New Waste materialer på egen hånd hver dag i EDDA Studios åbningstid.

Læs mere om medlemmet